Senz paraplu


Je kent die situaties wel dat je een waar gevecht levert met je paraplu. Al worstelend in een straffe wind probeer je je met een paraplu tegen de regen te beschermen en dan klapt hij om, breekt doormidden of prikt je in de ogen. Daar sta je dan: doorweekt en je paraplu eindigt in de vuilnisbak.

Dit gebeurt iedereen wel eens. Sterker nog, ieder jaar eindigen er 1.100.000.000 paraplu’s op deze manier in een vuilnisbak.  De senz paraplu  maakt een eind aan deze frustratie en helpt de parapluberg te verminderen.

Senz heeft de traditionele paraplu opnieuw uitgevonden: door een slim en aerodynamisch ontwerp vindt de paraplu de beste positie in harde wind. Met 1 hand licht vasthouden en je hoeft geen strijd meer te leveren met de elementen. De paraplu klapt niet om en kan windsnelheden tot 100 km/u aan.

Bij de senz paraplu is het zelfs mogelijk om een speciale fietshouder aan te schaffen zodat je ook op de fiets tegen de regen beschermd bent . De zogenoemde “Drycycle” is eenvoudig te monteren en zodoende kunt je ook in de harde wind beide handen aan het stuur houden.

Speciale aanbieding voor de senz Original paraplu:  50 stuks incl. bedrukking op 1 segment in 1 kleur € 27.50 per stuk. Exclusief btw en € 40,00 aanloopkosten.

Aanbieding is geldig tot 31 december 2014

This entry was posted in Aanbiedingen, Geen categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.