Een passend geschenk onderhoud relaties

Zoals de naam reeds vermeld, een relatiegeschenk is voornamelijk bedoeld om bestaande relaties te onderhouden. Een goed gekozen relatiegeschenk  is een groot gebaar en zal uw relatie zeker versterken. Het geven  van een relatie geschenk en het ontvangen van een relatiegeschenk zal een positief gevoel achterlaten bij zowel de gever als de ontvanger.

Welk effect heeft een relatiegeschenk.

Alle marketing deskundigen zullen bevestigen dat het houden van een relatie zeker zo belangrijk en veel goedkoper is als het verkrijgen van een nieuwe relatie. Met een relatiegeschenk heeft u een tastbare tool om uw bedrijf onder de aandacht te krijgen bij uw relaties en tegelijkertijd geeft U een  blijk van waardering . Een goed relatiegeschenk is vaak praktisch, het kan zodoende vaak een boodschap overbrengen en het is voor de ontvanger leuk een praktisch geschenk te ontvangen. Een relatiegeschenk in een uitstekende marketing tool om uw relaties te stimuleren om tot actie over te gaan.

Een goede investering

Een relatiegeschenk is een zeer effectieve marketing tool. Aangezien u veel al de ontvanger van uw relatie geschenk kent is elke euro die U aan dit geschenk besteed goed verantwoord. Bij een advertentie is het maar de vraag of het door uw doelgroep wordt gelezen en een advertentie in een krant of dagblad verdwijnt vaak nog de zelfde dag in de papierbak. De ontvanger van een relatiegeschenk  zal op verschillende momenten weer aan dit cadeau en zijn gever herinnert worden.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.