Sneeuw

Sneeuw1 november 2014 beloofd de warmste 1 november te worden sinds men is begonnen om de temperaturen vast te leggen.

De dames staan weer voor de kledingkast om te bedenken wat ze aan moeten trekken. Tenslotte is vorige week de zomerkleding van 2014 al in de Humanitas container gedropt en heeft Zalando overuren gedraaid om de diverse kasten te vullen met de wintermode van 2014-2015. De mannen lopen op deze zaterdagmorgen chagrijnig rond in rubberlaarzen om de tuin voor de zoveelste keer blad vrij te maken en bedenken zich dat de zorgvuldig ingevette maaimachine dit jaar toch nog weer een keer uit de schuur moet komen omdat het gras nog steeds doorgroeit. De kinderen willen vanavond barbecue├źn en zeuren of het zwembadje weer naar buiten mag.

Onvermijdelijk zal ook de maand november afkoelen en gaan de winterbanden weer onder de auto en worden de pekelvoorraden aangevuld om voorbereid te zijn op de eerste sneeuwval van het jaar. Langzaam groeit het besef dat de wintersport ook weer voor de deur staat.

Of je nu in Nederland blijft of naar de mooie wintersportgebieden in Europa gaat en of met het gezin naar een rustiek dorpje, of met een grote groep vrienden en kennissen naar Flachau. Het genieten van de sfeer en de omgeving begint met een goede warme jas.

Promotion Products Services heeft daarom een mooie collectie winterjassen samengesteld. Natuurlijk prima geschikt om te bedrukken of te borduren. Neem eens contact op met een van onze verkoopadviseurs via info@getpromoted.nl of bel met 040-2842338 voor een passend advies zodat u met uw gezin of met de vriendenclub kunt schitteren op de besneeuwde pistes.

Geniet van deze zomerse dag in november maar ben voorbereid op de kou met een warme jas van PPS

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.