2015 jubeljaar

VanGogh2015_beeldmerk

Vandaag heb ik met enkele Nuenense  ondernemers een bezoek gebracht aan  “het  Vincentre” in Nuenen. Buiten het leuke museum wat absolute de moeite waard is en het gepassioneerd  betoog van Simone van der Heiden werd ik vooral geraakt door onze gids die mij weer  fijntjes op de prachtige historie van ons mooie Nuenen wees.

Ondanks dat ik toch reeds meer dan  40 jaar in dit prachtige dorp woon,  werk en mij amuseer, blijken er nog altijd kleine wetenswaardigheden te zijn die mij nog niet te oren gekomen waren. Na het luisteren naar de kundige, humoristische verhaal van onze gids kwam ik weer tot de ontdekking dat het een voorrecht is om in dit mooie dorp met zijn prachtige van Gogh historie te mogen wonen.

Het van Gogh jaar 2015 is het  uitgelezen moment om een bezoek te brengen aan het Vincentre en dat ga ik dan ook zeker nog eens doen.

2015 is ook het jaar van Promotion Products Services en IPS , wij hebben dan meerdere jubilea te vieren. Hoe wij in 2015 ook onze liefde voor Nuenen en haar prachtige historie gaan uitdragen kan je te zijner  tijd terugvinden op onze website, via facebook en andere sociale media.

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.