20 jaar Promotion Products Services

20 jaar geleden stond ik voor de 2de keer aan de deur bij de Kamer van Koophandel in Eindhoven. Mijn vrouw was die dag jarig en ik had nog geen passend cadeau.  Aangezien IPS bv lekker liep vond ik het wel een grappig idee om haar als verassing een bedrijf  te geven! Tot op de dag vandaag weet ik niet zeker of ze dat toen wel zo waardeerde.

Echter vandaag is Conny weer jarig wat betekent dat Promotion Products Services vandaag ook de respectabele leeftijd van 20 jaar heeft bereikt.  Echter dit is niet het enige dat ik dit jaar ga vieren. Diverse mijlpalen worden dit jaar bereikt. Het is dan ook een heus Jubel jaar voor mij.

Dit jaar bestaat PPS 20 jaar (17-01)

Hield ik mij dochter voor het eerst vast (24-01)

Bestaat IPS BV 25 jaar (01-05)

Word ik 50 (07-09)

Ben ik 25 jaar getrouwd (21-09)

Dit grote feestjaar laat ik natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Dit gaan we uitgebreid vieren. Via de sociale media en de geschreven media zullen wij regelmatig van ons laten horen. Met mooie acties en prachtige aanbiedingen. Volg ons via PPS via Facebook en blijf op de hoogte

 

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.