Lemon & Soda Cardigans

Flyer sweater hooded cardigan lem3220-lem3225
Onze Lemon & Soda hooded sweat cardigans for him (LEM3225) en for her (LEM3220) zijn dit jaar uitgebreid met vier nieuwe kleuren. Drie van deze nieuwe kleurcombinaties hebben mooie contrast details gekregen waaronder een tipping in de manchetten en in de boord.

Zie bijgaande flyer voor een impressie van de nieuwe kleurcombinaties. De cardigans zijn gemaakt in een mooie sweat kwaliteit, 65% cotton/35% polyester – 380 gr/m². Deze kwaliteit is goed te bedrukken en te borduren en ook zeer geschikt om mooie, zware applicaties op te zetten.

De Lemon & Soda hooded sweat cardigans zijn nu volop beschikbaar in alle kleuren in de maten S t/m XXL voor dames en heren.

This entry was posted in Aanbiedingen. Bookmark the permalink.

Comments are closed.