PPS Promotion Products Services gaat ook in 2015 weer hard uit de startblokken.

prijs5.largeMet de overname van DekkersSportprijzen op 1 januari 2015 begeeft PPS zich weer op de voor haar bekende markt. 15 jaar geleden had PPS reeds een Showroom in Helmond voor Sportprijzen en medailles. Met deze overname wordt deze tak van het bedrijf weer een geheel nieuw start ingeblazen.

Dekkers Sportprijzen heeft de afgelopen 20 jaar menigclub/vereniging uit Nuenen en omstreken voorzien van Trofeeën en Medailles voor hun  evenementen.  Jennie heeft altijd genoten van het contact wat zij met de diverse afnemers heeft gehad. Echter midden 2014 sloeg het noodlot toe en trok haar gezondheid een zware wissel op al haar mooie plannen. Omdat haar gezondheid het niet  meer toelaat haar bedrijf en dus haar passie nog verder uit te oefenen heeft zij besloten haar bedrijf over te dragen.

PPS Nuenen heeft al vele jaren een nauwe band met Dekkers Sportprijzen en zodoende hebben beide bedrijven besloten om deze samenwerking om te zetten in een overname. PPS Nuenen is al 20 jaar landelijk actief in het leveren van Bedrijfs- en promotiekleding, relatiegeschenken en promotiematerialen. Zo hebben al veel  verenigingen  de weg naar PPS gevonden. Door de uitbreiding van het assortiment met Sportprijzen en Trofeeën hoopt PPS deze clubs en verenigingen nog beter van dienst te kunnen zijn.

PPS Nuenen gevestigd aan de Huufkes 86 in Nuenen (industrieterrein Eeneind II) is dagelijks geopend van 8:00 tot 17:00 uur en op zaterdag van 9:00 tot 13:00 uur. Naast het ruime assortiment Sportprijzen, Trofeeën en Medailles kunt u bij onze adviseurs ook terecht voor  sportkleding, bedrijfs-en promotiekleding,  relatiegeschenken en giveaways.

Al onze producten worden in onze eigen drukkerij-werkplaats vervaardigt zodat wij ten alle tijden kunnen waken over de kwaliteit en garant kunnen staan voor een optimale levertijd.

Bezoek PPS en ontdek onder het genot van een goede kop koffie of thee wat PPS Nuenen voor u kan betekenen.

PPS Promotion Products Services

De Huufkes 86
5674 TM  Nuenen
Tel: 040-2842338
Info@getpromoted.nl

This entry was posted in Geen categorie. Bookmark the permalink.

Comments are closed.