De Grote snoepkous

snoepkous-defEen kerstpakket wordt altijd zeer gewaardeerd door de ontvanger. Het uitpakken en bekijken van alle losse artikelen is binnen vele families een gezamenlijke traditie. Echter, zeker bij jonge thuiswonende werknemers of vrijwilligers, belandt minimaal 50% in moeders voorraadkast. Speciaal voor deze doelgroep heeft PPS een bijzonder pakket samengesteld:

Dit pakket bestaat uit 30 artikelen die zeker niet in moeders voorraadkast zullen verdwijnen, sterker nog: de voorraad kast nooit zullen bereiken. Een pakket dat door de jonge werknemer zeer zal worden gewaardeerd.

Inhoud:  Kertssok XL, Fleece Muts/buff,  Kerst servetten, 3x kerst versiering, Maltesers, Fruitsnack, Funmix, Pringels original, Merci, Leev Oerkoek, Duyvis borrelnootjes, 2x spa intencive, Red Band  Drop fruit duo’s,  Stophoest,  Anta Flu, Kitkat original, Haribo, Mentos drop, Sultana Original, Pinda’s, Lonka Soft Noga, Kitkat Chruncy, Celebrations, Choco rotsjes, Mentos fruit, Peelers Framboos (niet op de foto Lays original)

This entry was posted in Kerst and tagged , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.