Kalenders zijn nog steeds van deze tijd!

kalenders

Kalenders zijn nog altijd in het oog springende reclamedragers.

Ondanks dat velen hun agenda bijhouden in hun mobiele telefoon of op de computer, zijn de gebruiksvriendelijke weekblok kalenders niet weg te denken uit het huishouden van een druk, maar goed georganiseerd, gezin.  Het sporten en belangrijke gezamenlijke afspraken zijn voor iedereen goed zichtbaar.

Op het werk wordt er nog altijd veel gebruik gemaakt van de 3-maandskalenders. Iedere planner of werkvoorbereider kijkt nog graag even snel op de overzichtelijke 3-maandskalenders op de dossierkast of aan de wand. Met een snelle blik naar het weeknummer is het aantal dagen tot de deadline snel gevonden

PPS levert  een ruim assortiment aan Kalenders. 3-Maands-, weekblok, omslag- of bureaukalender. Natuurlijk altijd voorzien van uw bedrijfsnaam en logo, zodat bij elke blik op de kalender uw bedrijf in het oog springt.

This entry was posted in Geen categorie and tagged . Bookmark the permalink.

Comments are closed.